Menu
Toon filters

Gaatjes schieten

Gaatjes schieten in oor

Leeftijd voor het schieten van gaatjes

Oorgaatjes schieten doen wij bij kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Wij hebben tot een leeftijd van 16 jaar toestemming van ouders nodig. Als wij twijfelen over de leeftijd, kunnen onze medewerkers vragen om een legitimatiebewijs.

Gaatjes schieten in het oor

Wij mogen uitsluitend gaatjes schieten in de oorlel. Voor gaatjes in het kraakbeen kun je contact opnemen met een piercing shop. Een tweede gaatje schieten doen we alleen als hier genoeg ruimte voor is.

Prijs gaatjes schieten

Wil je gaatjes laten schieten? De prijs voor het schieten van gaatjes ligt meestal tussen de €20 en €30. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen oorbellen / oorknopjes. Kom snel langs in onze winkel om de uitgebreide collectie te bekijken.

Hoelang duurt het voordat het gaatje is genezen

De gemiddelde tijd is 6 weken. We raden je aan om de geschoten oorbellen gedurende die tijd niet uit te doen en de behandelinstructies van onze medewerkers te volgen. Zij adviseren je onder andere om de gaatjes iedere dag te ontsmetten en de oorbellen te draaien om vastgroeien te voorkomen. Pas na de herstelperiode en als het gaatje is genezen kun je andere oorbellen indoen. 

Afspraak maken?

Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken als je oorgaatjes wilt laten schieten. Wel raden we aan vooraf contact op te nemen met onze winkel. Zo weet je zeker dat een medewerker die bevoegd is om gaatjes te schieten aanwezig is. Kom je zonder afspraak, dan adviseren wij drukke dagen, zoals zaterdag te vermijden.

Het gaatjes schieten doen we in onze winkel Juwelier Remark in Leeuwarden. Wil je meer informatie? Kom dan langs in de winkel of neem contact met ons op.