Menu
Toon filters

Duikhorloge

Duikhorloge

Een goed duikhorloge is een must voor iedere duikliefhebber en mag dan ook niet ontbreken aan je uitrusting. Ook zijn deze horloges zeer geschikt voor dagelijks draagplezier. Duikhorloges van Oris en Seiko zijn uiterst betrouwbaar en gegarandeerd waterdicht. Daarnaast heeft ook G-Shock diverse robuuste horloges met een waterdichtheid van 200 meter. Ajuweliers biedt een gevarieerde collectie en levert vrijwel alle horloges direct uit voorraad.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Duikhorloges

Een horloge krijgt pas het label duikhorloge bij een minimale waterdicht van 15 Atmosfeer. Er zijn tegenwoordig al horloges die je zonder problemen kunt gebruiken tot dieptes van 500 meter. Toonaangevende merken blijven continue vernieuwen om het ideale duikhorloge te creeëren.

Oris is gespecialiseerd in het maken van perfecte duikhorloges. Het merk heeft een aantal verfijnde herenhorloges, gemaakt om te presteren onder hoge waterdruk. Zo zijn een aantal modellen uitgevoerd met een heliumventiel, die automatisch wordt ingeschakeld als de waterdruk toeneemt. Naast een herenhorloge, vind je bij Oris ook een collectie dameshorloges.

Duikhorloge kopen

Onze duikershorloges zijn met de grootste zorg geselecteerd en zijn gegarandeerd waterdicht. Ajuweliers is officieel dealer van alle merken op onze website. Het kopen van een duikhorloge is gemakkelijk en vertrouwd. Uiteraard biedt Ajuweliers de uitstekende service die je van een échte juwelier mag verwachten. Twijfel je nog? Kom dan langs in onze horlogewinkel in Leeuwarden. Wil je meer weten over een bepaald duikhorloge, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.30 uur.