Menu
Toon filters

Quartz horloge

Quartz horloges, ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke varianten. Of je nou op zoek bent naar een klassiek horloge, of de laatste trends wilt volgen. Een Quartz horloge wordt aangedreven door middel van een batterij. Hierdoor geeft een Quartz horloge de tijd exact weer, met slechts een minimale afwijking. Daarnaast zijn de horloges nagenoeg onderhoudsvrij. Gemiddeld gaat een batterij van een horloge met Quartz uurwerk 2 – 5 jaar mee. Ajuweliers heeft een selectie van de beste topmerken.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Quartz horloge

Met een Quartz horloge ben je verzekerd van een accurate tijdweergave. De horloges hebben slechts een kleine afwijking van max. 15 seconden iedere maand. Bovendien zijn het zeer duurzame horloges waar je vele jaren van kunt genieten.    

Prijzen van de Quartz horloges verschillen enorm. Een basismodel is al verkrijgbaar voor een paar tientjes. Meer geavanceerde uurwerken bieden meer kwaliteit en zijn daarom duurder. Bij alle merken die wij aanbieden ontvang je een garantie van 2 jaar op het uurwerk. Bij de Skagen horloges is dit zelfs uitgebreid tot een levenslange garantie.

In de horlogewinkel van Ajuweliers vind je ruim 1600 modellen. Zo is er altijd een Quartz horloge die aansluit bij jouw wensen en stijl. Jij als horloge liefhebber kan je hart ophalen. Op zoek naar digitale horloges of automatische horloges? Ook die zijn volop verkrijgbaar in onze online horlogewinkel.

Quartz horloge kopen

De aanschaf van een Quartz horloge is heel gemakkelijk en je hebt meer keuze dan in welke andere webwinkel dan ook. Ga je voor een design horloge of voor een echt trendhorloge? Wij verzenden altijd gratis en alles wordt snel geleverd. Bovendien kun je horloges eenvoudig terugsturen als je je bedenkt. Heb je een vraag over onze Quartz horloges? Onze medewerkers geven antwoord op al jou vragen. Voor het mooiste Quartz horloge kom je naar Ajuweliers, de horlogewinkel van Nederland!