Menu
Toon filters

Betalen

Je kunt bij Ajuweliers op verschillende manieren betalen. Welke betaalmethode je ook kiest, bij ons verloopt de betaling altijd veilig.

Betaalmogelijkheden

 • iDEAL
 • Heb je toegang tot internetbankieren via bijvoorbeeld ING, Rabobank, SNS Bank of ABN AMRO? Dan kun je zonder speciale software gebruik maken van iDEAL. De gemakkelijkste manier van betalen op internet. Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.

  Voordelen van iDEAL
  - iDEAL is vertrouwd en gemakkelijk, want je betaalt in de vertrouwde internetbankieromgeving.
  - iDEAL is snel, want je betaling vindt direct plaats en wordt direct aan ons gemeld.
  - iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. 
 • AFTERPAY
 • Met een digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay.

  AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 500,-.

  Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 • ACHTERAF BETALEN
 • Ajuweliers bied jouw de mogelijkheid achteraf te betalen via Afterpay. Betalen via Afterpay kan tot een bedrag van €500,00. Wens je achteraf te betalen maar wil je geen gebruik maken van Afterpay, vraag ons dan naar de overige mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.
 • OP REKENING
 • Zakelijke klanten kunnen bij Ajuweliers ook op rekening kopen. Neem hiervoor altijd contact op met onze klantenservice. Het is van belang dat je bij de bestelling een gewaarborgd uittreksel van de KvK kunt overleggen. Dit uittreksel mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Ook moet uw bedrijf langer dan 1 jaar actief en in uw bezit zijn. De eerste aankoop zal echter altijd onder rembours verstuurd worden.

 

Betaling lukt niet

Is je betaling mislukt? Dan is het meestal mogelijk om direct opnieuw een bestelling te plaatsen. Als het product niet meer op voorraad staat kun je contact met ons openemen. Is er wel geld van je bankrekening afgeschreven, maar heb je na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem ook dan contact op met onze klantenservice. 

Terugbetaling bij retour

Het betaalde bedrag voor je product(en) inclusief eventuele kosten voor de heenzending worden zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na retournering aan je terugbetaald. In de meeste gevallen zal dit sneller zijn. De kosten voor het retourzenden van je product zijn voor eigen rekening.

 

 

Alle genoemde bedragen op onze webshop zijn inclusief BTW.