Menu
Toon filters

Buddha to Buddha Ellen

Buddha to Buddha Ellen heeft een bijzonder vlechtwerk. Deze bijzondere stijl is door z’n fijne structuur één van de ingewikkeldere stukjes zilversmederij van Buddha to Buddha. Door de unieke vormgeving heeft deze serie een subtiele uitstraling in vergelijking met andere series. Door deze subtiele maar stoere uitstraling zijn deze Buddha to Buddha sieraden goed te combineren met armbanden uit de andere series van dit merk. De sieraden uit de Ellen serie met de unieke stijl echte eye-catchers! Voor zowel man als vrouw is de Buddha to Buddha Ellen serie trendy en stijlvol om te dragen.

Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha is een Nederlands merk wat al sinds 1997 bestaat. Het begon allemaal toen Batul Loomans op Bali zich liet inspireren en een armband schetste. Deze liet hij door een plaatselijke zilversmid namaken. De armband nam hij vervolgens mee naar Nederland. Veel mensen waren ontzettend enthousiast over zijn zelf ontworpen armband. Sindsdien zijn er steeds meer ontwerpen gemaakt en wordt het merk steeds populairder.

Sieraden van Buddha to Buddha worden gemaakt van hoogwaardig 925 sterling zilver, door de beste zilversmeden op Bali. Dat maakt ook de Buddha to Buddha Ellen sieraden zo uniek. Elk ontwerp is perfect doordacht en heeft een robuuste, stoere uitstraling. Door de verschillende series is er voor iedereen iets wat bij hem of haar past.

Buddha to Buddha Ellen online kopen

Ajuweliers is officieel dealer van Buddha to Buddha. De Buddha to Buddha Ellen serie is één van de vele series van Buddha to Buddha die Ajuweliers aanbiedt. Online kun je rustig een keuze maken en sieraden vinden die jij mooi vindt, of die je cadeau kunt doen. Ajuweliers pakt je zorgvuldig uitgezochte Ellen sieraad in met een luxe cadeauverpakking. Bestel jou Buddha to Buddha Ellen op werkdagen voor 16.00 uur? Dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag.