Menu
Toon filters

Heart to Get armband

Heart to Get armband

Een Heart to Get armband is niet alleen modieus, het is ook een prachtig cadeau om te geven óf te krijgen. Heart to Get sieraden zijn subtiel aanwezig, waardoor ze aansluiten bij de laatste trends. Daarnaast heeft elk sieraad zijn eigen betekenis, zo kun je jouw cadeau een persoonlijke touch geven. Wil je een Heart to Get armband bestellen? Bij Ajuweliers verzenden we je bestelling gratis.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Heart to Get armband

Heart to Get sieraden zijn er in verschillende varianten; in het zilver of met een goud- of roségoud-vergulde laag. Bedacht en ontworpen door twee Nederlandse dames, die precies weten wat de nieuwste modetrends zijn op het gebied van sieraden. Naast de armbanden, kun je ook een Heart to Get ketting kopen bij Ajuweliers. Ook het zelf samenstellen van een ketting is mogelijk. Personaliseer je ketting in de Heart to Get Initials collectie, hiermee stel je jouw eigen Heart to Get ketting samen.

Heart to Get armband kopen

Wil je een Heart to Get armband kopen? Bij Ajuweliers heb je ruime keuze uit de verschillende collecties van Heart to Get. Zoals de Sparkle, Infinity en I Am.. collectie, zo is er voor iedereen een bijpassend sieraad met elk zijn eigen betekenis.

Heart to Get sieraden zijn een betekenisvol cadeau. Wil je een Heart to Get armband cadeau geven? Dan zorgt Ajuweliers dat de sieraden in een luxe geschenkverpakking naar je toe komen. Op die manier wordt een cadeautje geven nóg leuker! Vallen je zorgvuldig uitgezochte Heart to Get sieraden tóch niet helemaal in de smaak? Dan kunt je de Heart to Get armband eenvoudig binnen 14 dagen retourneren of ruilen.