Menu
Toon filters

Heart for Initials

Heart for Initials

Heart for Initials is een serie van Heart to Get waarbij jij zelf je ketting mag samenstellen. Door letters en symbolen te combineren creëer je jouw unieke sieraad. Je stelt jouw Heart to Get ketting samen door een keuze te maken uit een collier, in combinatie met initialen of één van de vele symbolen. Verkrijgbaar in goud- en rosékleur of natuurlijk in het zilver. Daarmee kun je oneindig veel combinaties maken. Een zilveren ketting met rosékleurige letters? Jij beslist. Door een keuze te maken uit de uitgebreide collectie, heb je een passend geschenk met een persoonlijke touch. Ajuweliers pakt de bestelling gratis in. Heart for Initials is erg leuk voor jezelf, maar nóg specialer om cadeau te doen.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heart to Get sieraden

Heart to Get is een Nederlands merk, opgericht door de ontwerpsters Brigitte Brus en Marieke Deckers. De sieraden zijn subtiel aanwezig en sluiten aan op de nieuwste trends. Het leuke is dat elk Heart to Get sieraad z’n eigen betekenis heeft, waarmee je een persoonlijke invulling kan geven aan jouw geschenk. Misschien staat jouw sieraad wel voor een bijzondere herinnering of andere betekenis. De sieraden van Heart to Get passen bij elke outfit, waardoor je ze altijd kunt dragen.

Er zijn verschillende stijlvolle Heart to Get series, zoals I am.., Sparkle en Infinity. Elke collectie heeft de Heart to Get kenmerken, waardoor de sieraden minimalistisch en fashionable zijn. Maar iedere collectie is uniek. Zoals de Heart to Get Sparkle serie, waarbij er schitterende zirkonia’s gebruikt worden voor een glamourous look. Of de Infinity serie, waarbij het infinity symbool centraal staat en je zo jouw sieraad een speciale betekenis kan geven.

De gevarieerde collectie sieraden van Heart to Get zijn gemaakt van 925 sterling zilver en van prachtige kwaliteit. Wil je toch liever iets anders? De sieraden zijn ook verkrijgbaar in goud- of rosé vergulde varianten. Zo zit er altijd iets voor je bij.

Heart for Initials online kopen

Een sieraad van Heart to Get kopen is bijzonder. Natuurlijk kan je het als fashion item dragen, maar nóg unieker is het als er een betekenis achter je sieraad zit. Daarom biedt Ajuweliers een uitgebreide collectie van Heart to Get aan. Zo is er voldoende keus en vind jij altijd een passend sieraad.

Heart for Initials is een serie van Heart to Get waarbij je je sieraad helemaal kunt personaliseren. Zoek een collier uit in het rosé-, goudkleur of in het zilver en kies jouw letters en symbolen. De collier heeft een maximale lengte van 45 centimeter, maar is daarnaast eenvoudig in lengte te verstellen. Op die manier is de collier voor bijna iedereen geschikt. De letters en symbolen zijn ook verkrijgbaar in rosé, goudkleur of in het zilver. Het is mogelijk om af en toe te wisselen met de tekens, waardoor je Heart to Get ketting altijd up-to-date blijft. Zo kun je de Heart to Get ketting helemaal personaliseren en samenstellen naar jouw smaak.

Wil jij ook  zo’n origineel sieraad? Nadat je met zorg je keuze hebt mogen maken, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met jouw bestelling. Wanneer je voor 16.00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog gratis verzonden. Ook kun je kiezen voor een gratis luxe geschenkverpakking, zo kun je iemand nog meer verassen met een Heart for Initials ketting.