Menu
Toon filters

Heart to Get ketting

Heart to Get ketting

Een Heart to Get ketting is leuk om voor jezelf te bestellen, maar het is net zo leuk om er één cadeau te doen. Achter iedere Heart to Get ketting zit een betekenis. De naam van dit sieraden merk geeft al aan dat de creaties vanuit het hart komen. Door de gevarieerde collectie, met symbolen die passen bij iedere gelegenheid is dit één van de populairste merken van dit moment! Ook leuk is dat iedere ketting een eigen betekenis heeft. Naast kettingen heeft Heart to Get ook een groot assortiment armbanden. Bekijk snel alle Heart to Get kettingen in het zilver en goud of roségoud vergulde varianten.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Heart to Get

Heart to Get is opgericht door de Nederlandse ontwerpsters Marieke Deckers en Brigitte Brus. Zij zijn geïnspireerd door de grote diversiteit van verschillende culturen. Samen erkenden zij de noodzaak voor sieraden die iets betekenen en kwamen met het idee om een unieke sieraden lijn te maken. Heart to Get is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid en is inmiddels gespot bij de meest trendy BN'ers.

In de Heart to Get collectie van Ajuweliers vind je onder andere de volledige Heart for Initials, I am... en Sparkle serie. De Heart to Get I am… collectie toont een gevoel van de drager. Elke ketting heeft een woord of spreuk, zoals: Joy, strong, Dream Big en Best friend. In de Sparkle collectie staan sprankelende zirkonia stenen centraal. Alle Sparkle kettingen zijn daarom uitgevoerd met één of meerdere fonkelende stenen. Wil je een eigen ketting samenstellen? Met de Heart for Initials collectie is het mogelijk! Mix & match een gouden of zilveren ketting met letters en/of symbolen. Alle combinaties zijn hierbij mogelijk.

Heart to Get ketting kopen

Heb je een mooie Heart to Get ketting gevonden? Bij Ajuweliers kan je gemakkelijk bestellen. Betalen kan via een overboeking, iDeal , of achteraf via Afterpay. Vandaag bestellen is morgen dragen! Als het een cadeau is, dan kan je deze gratis in laten pakken! Bestel nu je Heart to Get ketting bij Ajuweliers of kom langs in onze winkel Trends, Jewels & Watches.