Menu
Toon filters

Seiko Astron

Seiko Astron

Eindelijk zijn er horloges die alle tijdzones op de wereld herkennen: de Seiko Astron collectie. De Seiko Astron serie is onderdeel van onze uitgebreide collectie Seiko horloges. Via het GPS signaal van satellieten wordt de exacte tijd bepaald. Zo geeft het Seiko Astron horloge altijd de juiste tijd weer. Maar dat is niet alles. Ook de datum staat dankzij de Perpetual Calendar altijd correct ingesteld. Deze Seiko Astron serie maakt gebruikt van Solar technologie. Je kunt daardoor eindeloos genieten van de Seiko innovatie en een jaarlijkse batterijwissel is verleden tijd.

Seiko Astron GPS

Op de wereld zijn 39 verschillende tijdzones. Via GPS (Global Positioning System) is het mogelijk om jouw locatie te bepalen. Hiervoor worden minimaal 4 satellieten gebruikt, die ieder zijn uitgerust met een eigen atoomklok. Via een ingebouwde micro GPS-ontvanger geeft het Astron horloge altijd de exact juiste atoomtijd weer. Het horloge doet dit één keer per dag automatisch, maar door een druk op de knop is de tijd ook handmatig in te stellen. Een Seiko Astron onderscheidt zich door superprecisie. Zo is er slechts een afwijking van 1 seconde op iedere 100.000 jaar!

De Seiko solar horloges maken gebruik van Solar technologie. Uit alle soorten licht, dus niet alleen zonlicht wordt energie opgeslagen. Deze ultra innovatieve zonnecellen zijn onzichtbaar verwerkt in de wijzerplaat. Op de wijzerplaat is de energiereserve zichtbaar. Ajuweliers heeft een uitgebreide Solar collectie. Bekijk ook alle Seiko Solar horloges.

Voor het vervaardigen van de Seiko Astron serie zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Zo zijn de kasten gemaakt van het lichte titanium. De slanke horlogekast, in combinatie met het materiaalgebruik, zorgt voor veel draagcomfort. Daarbij is het glas van een Seiko Astron uiterst krasvast saffier. Ben je op zoek naar een bijzonder accuraat horloge? De Astron horloges zijn 100 keer nauwkeuriger dan ieder ander uurwerk. Geschikt voor wereldreizigers die hoogwaardige precisie verwachten.

Seiko Astron online kopen

Ajuweliers is officieel Seiko Astron dealer. In onze winkel Remark vind je een uitgebreid aanbod van deze geavanceerde horloge collectie. Alle modellen zijn ook online te bestellen via onze webshop Ajuweliers. Wij bieden het gemak van online kopen, met de uitstekende service en garantie die je mag verwachten van een Seiko dealer. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan ontvang je jouw Seiko Astron de volgende dag al thuis. Heb je nog vragen over deze horloges? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij informeren jouw graag over deze vernieuwende Seiko Astron collectie.