Menu
Toon filters

Seiko Kinetic

Seiko Kinetic

Seiko kinetic horloges zetten beweging om in elektrische energie. Door de pols en armbewegingen van de drager kunnen de kinetic horloges energie opwekken. Een oplaadbare batterij zorgt ervoor dat de energie wordt opgevangen en drijft het horloge aan. Seiko kinetic horloges kenmerken zich door hoogwaardige kwaliteit en zijn uiterst milieuvriendelijk. Omdat het vervangen van batterijen vrijwel nooit nodig is, zijn deze horloges nagenoeg onderhoudsvrij.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Seiko kinetic

Seiko staat voor innovatie! Zo zijn het eerste Quartz en solar horloge afkomstig van Seiko. In 1986 werd het eerste Kinetic horloge van Seiko gelanceerd. Onder de naam A.G.M. werd deze nieuwe technologische ontwikkeling snel door de consument omarmd. Inmiddels staan deze horloge vooral bekend onder de naam Seiko kinetic.

Een Seiko horloge kenmerkt zich door het betrouwbare uurwerk en een accurate tijdweergave. De horloges zijn verkrijgbaar in een groot aantal modellen. Van modern tot elegant, het is allemaal aanwezig. De horlogekasten zijn gemaakt van titanium of edelstaal en uitgevoerd met mineraalglas of uiterst krasvast saffierglas. Door de ruime keus Daarmee is Seiko kinetic een geweldige uitkomst voor consumenten die op zoek zijn naar een onderhoudsvrij horloge. Het draagt bovendien bij aan een schoner milieu. Bekijk snel alle kinetic horloges van Seiko en laat je verrassen door de verschillende combinaties van materialen en verfijnde designs.  

Seiko kinetic online kopen

De Seiko Kinetic horloges koop je eenvoudig en veilig bij Ajuweliers. Plaats een bestelling op werkdagen voor 16:00 uur en je krijgt het horloge de volgende dag al thuisbezorgd. Is het een cadeau? Dan zorgt Ajuweliers dat de Seiko kinetic wordt verzonden in een luxe geschenkverpakking. Wij zijn officieel Seiko dealer en rekenen geen verzendkosten. Mocht het Seiko kinetic horloge niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren.