Menu
Toon filters

Seiko Solar

Seiko Solar

Ajuweliers is de online winkel voor Seiko solar horloges! In de gevarieerde horloge collectie vind je Solar horloges voor heren en dames. Al vele jaren is Seiko toonaangevend in het vervaardigen van horloges die volledig werken op Solar (licht)energie. Niet alleen uit zonlicht wordt energie gehaald. Ook andere lichtsoorten worden gebruikt om het uurwerk te laten lopen. Doordat je de oplaadbare batterij van Seiko Solar horloges vrijwel nooit hoeft te vervangen, zijn dit uitermate onderhouds- en milieuvriendelijke horloges.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Techniek van Seiko solar horloges

Seiko is één van de meest innovatieve horlogemerken. Een missie van het bedrijf is om met het Seiko Clean erergy concept Solar horloges te maken die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. In 1977 is het eerste Seiko Solar horloge op de markt gekomen. Sindsdien is de techniek achter de Solar modellen enorm verbeterd. Dit komt met name door de uitvinding van een zeer efficiënte zonnecel, die nu verwerkt is in alle Solar horloges van Seiko. Deze zonnecel haalt uit al het licht energie. Het hoeft niet per sé zonlicht te zijn.

Twijfel je of een Solar horloge bij jouw wel voldoende energie heeft om te blijven lopen? Dan kunnen wij jou gerust stellen. Want de meeste Seiko solar horloges hebben slechts 1 minuut aan (zon)licht nodig om het horloge voor een uur op te laden. Na drie uren zijn de solar horloges zelf al voor 100% opgeladen! Ook als het Seiko horloge niet wordt gedragen en op een donkere plaats wordt gelegd blijft het lang werken. Zo zal een volledig opgeladen Seiko Solar horloge minimaal 2 maanden blijven werken voor de oplaadbare batterij leeg is.

Seiko Solar kopen

Seiko Solar horloges zien er exact hetzelfde uit als alle andere horloges. De ultra-efficiënte zonnecellen zijn niet zichtbaar in de wijzerplaat van het horloge verwerkt. Alleen aan het woord "Solar" dat op de wijzerplaat staat, kun je zien dat het om een milieuvriendelijk Solar horloge gaat.

De meest bekende en tevens innovatieve Solar horloges van Seiko vind je in de Astron collectie. In deze horloges zit een GPS-ontvanger om het signaal van minimaal 4 satelieten te ontvangen. Hierdoor is het mogelijk om overal ter wereld de exact juiste tijd te ontvangen. Handig als veel reist en verschillende continenten aandoet. Daarnaast zijn de meeste Seiko Astron horloges ook uitgevoerd met een perpetual calendar. Hierdoor zijn ook de dag en datum altijd juist ingesteld en hoef je deze nooit handmatig te verzetten.

Bij Ajuweliers vind je de meest aansprekende Seiko solar horloges. Als officieel dealer presenteren wij altijd de nieuwste collecties en ontvang je bij aankoop een fabrieksgarantie van 2 jaar op alle Seiko horloges. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt het Solar horloge de volgende dag al geleverd! Wil je het horloge eerst bekijken en pas achteraf betalen? Dat is mogelijk met Afterpay! Wil je het Solar horloge van Seiko kado doen? Geef dit aan en wij pakken het horloge feestelijk in. 

Meer info