Menu
Toon filters

Silk sieraden

Silk sieraden

De SILK sieraden collectie is er voor iedereen met een eigen smaak. Van grote stoere armbanden met robuuste sloten tot luxe fashion. SILK heeft armbanden, ringen, colliers en hangers voor iedereen die trending wil zijn.
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over SILK sieraden

Als er een merk is dat uitblinkt in zilveren sieraden, is het Silk! Silk is en merk dat zich sinds haar oprichting in 2005 heeft onderscheiden door kwalitatieve sieraden voor zowel heren als dames aan te bieden. Het zilver van Silk staat synoniem voor kwaliteit. De armbanden, ringen, kettingen en pendanten worden verwaardigd door enorm vaardige zilversmeden met een ongekende passie voor detail. Silk kenmerkt zich door het maken van massieve zilveren sieraden die hierdoor sterk en zwaar aanvoelen. Wanneer je een sieraad van Silk in je handen hebt merk je dat je een waar kunstwerk vasthoudt. Het gebruikte zilver is van de hoogste kwaliteit, en bestaat voor 925/1000 deel uit puur zilver. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. Sterling zilver is te herkennen door de markeringen in een sieraad. Vaak wordt deze aangeduid met ‘925’.

Echt handwerk

Sieraden van Silk worden met de hand gemaakt. Elke dag zijn de zilversmeden van Silk bezig de mooiste sieraden te maken, met een uniek oog voor detail. Het kan dan soms ook wel vier dagen duren voordat een enkele armband van Silk helemaal af is!

De sieraden worden gekenmerkt door de massieve ontwerpen met grove schakels. Dit maakt de sieraden stoer en tijdloos en tevens geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De stoere ontwerpen van SILK Jewellery zijn geïnspireerd door het Aziatische continent. Met name de veelzijdigheid en schoonheid van dit werelddeel vormt de basis van het ontwerpproces van SILK sieraden.

Silk heeft een divers assortiment met zilveren armbanden. Zo zijn er schakelarmbanden, armbanden met een gevlochten structuur en armbanden welke uit zowel leer als zilver bestaan. Allemaal verkrijgbaar in verschillende breedtes. Een voorbeeld van een typische Silk! armband is de SHIVA serie, welke voornamelijk uit smalle designs omvat (dit in tegenstelling tot de Madonna serie, die vooral uit brede modellen bestaat). In de leather collectie zijn verschillende kleuren gebruikt zoals: bruin, zwart, cognac en rood.

Fair trade

Naast het feit dat de sieraden van Silk van extreem hoge kwaliteit zijn, zijn ze ook nog eens fairtrade geproduceerd. Silk heeft een eigen productie-atelier in Bali waar de zilversmeden tegen een eerlijk loon en onder goede omstandigheden hun werk doen. Ook werkt Silk samen met kleinschalige handelsgemeenschappen.

Silk sieraden zijn bij Ajuweliers gemakkelijk te bestellen. Als je de Silk sieraden aanschaft via Ajuweliers voor 16:00 dan heb je ze morgen in huis! Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, kun je binnen twee weken je sieraad retourneren. Bij de bestelling van Ajuweliers heb je de keuze om voor een luxe geschenkverpakking te kiezen. Silk kopen bij Ajuweliers betekent geen verzendkosten en gegarandeerd veilig betalen!