Menu
Toon filters

Skagen horloges

Skagen horloges

Skagen weet een ultra plat design te combineren met duurzaamheid. De horloges zijn licht en huidvriendelijk, wat maakt dat ze zeer comfortabel zijn. De collectie bestaat uit dames- en herenhorloges voorzien van een modern en functioneel design. De ontwerpen zijn strak en de Skagen horloges hebben een duidelijk afleesbare wijzerplaat. Ook beschikken ze over een unieke uitstraling. Dit door het gebruik van roestvrij staal, keramiek en titanium.

 

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skagen horloge

Skagen horloges werd in 1989 opgericht door Henrik en Charlotte Jorst. Ze gingen vanuit hun geboorteland Denemarken naar de Verenigde Staten om een droom te verwezenlijken, het bezitten van een eigen bedrijf, Skagen Designs. Een Skagen horloge kenmerkt zich door een tijdloos klassiek design en hoge kwaliteit. Dit klassieke Deense merk heeft stijlvolle horloges die te dragen zijn bij iedere gelegenheid. De ultra-dunne kasten van de horloges zijn erg geliefd en bovendien zeer comfortabel. De collectie bestaat uit een ruim aanbod in herenhorloges en dameshorloges. Allemaal met de herkenbare minimalistische en tijdloze uitstraling. Je draagt Skagen horloges perfect onder een maatpak, of casual bij vrijetijdskleding. Als er één merk is die kwaliteit garandeert, dan is het Skagen! Op ieder horloge zit een levenslange garantie op het uurwerk en fabricagefouten.

Skagen horloges kopen

Ajuweliers voegt dagelijks nieuwe horloges toe aan de webshop. Ook de collectie Skagen horloges wordt regelmatig uitgebreid. Kijk regelmatig op de site of in onze winkel voor de meest actuele modellen. Al een Skagen horloge gevonden? Shop vanuit de je luie stoel. Een Skagen online kopen doe je met dezelfde service als in onze winkel. Is het een kado, geef dit dan aan. Dan versturen wij je bestelling in een mooie geschenkverpakking. Als officieel dealer ontvang je een levenslange garantie op de Skagen horloges en verzenden wij je bestelling gratis.