Menu
Toon filters

Gedenksieraden

Met gedenksieraden draag je altijd een tastbare herinnering dichtbij je. Een gedenksieraad moet een bijzonder accessoire zijn en passen bij de drager. Symbolische, ingetogen vormen liggen aan de basis van ieder sieraad. Ajuweliers biedt een uitgebreide collectie gedenksieraden, met onder andere ashangers. Ook is het mogelijk om sieraden met een doorzichtige as/hars afwerking te leveren. De tijdloze modellen zijn vaak geschikt om overal bij te dragen. See You is één van Nederlands bekendste merken voor gedenksieraden. De collectie bestaat uit hoogwaardige sieraden in zilver, witgoud en geelgoud, verkrijgbaar bij Ajuweliers.

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Gedenksieraden

Met een gedenksieraad koop je een uniek sieraad, dat een zeer speciale betekenis heeft. Gedenksieraden zijn zo ontworpen dat je een overleden dierbare altijd dichtbij je draagt. In de meeste situaties is dit een persoon die veel voor je heeft betekend. Maar ook wordt steeds vaker gekozen om het as van een overleden lievelingsdier in een sieraad bij je te dragen.

Gedenksieraden zijn verkrijgbaar in veel varianten. Over het algemeen kun je de gedenksieraden onderverdelen in assieraden en sieraden met een as-hars afwerking. Assieraden zijn geschikt om een kleine hoeveelheid as van een dierbare in te plaatsen. De sieraden hebben een compartiment, die met een subtiele schroef is afgesloten. Vaak zijn deze gedenksieraden eenvoudig zelf te vullen met een astrechter. Uiteraard kan Ajuweliers deze handeling ook zorgvuldig voor jou uitvoeren.

Sieraden met een as-hars afwerking zijn herkenbaar aan de doorzichtige hars. In de uitgeharde hars bevat het as van en dierbare. Een gedenksieraad met as-hars afwerking moet door een specialist worden afgedicht. Het is niet mogelijk om dit zelf te doen. Ajuweliers heeft een prachtige serie gedenksieraden van See You. Verkrijgbaar in designs die zijn gemaakt van zilver, witgoud en geelgoud.

Gedenksieraden kopen

Ajuweliers is dé specialist voor een uniek gedenksieraad. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sieraden branche kunnen wij jou uitstekend van dienst zijn. Wil je een gedenksieraad kopen? Dan kan Ajuweliers dit door de eigen voorraad zeer snel leveren. Heb je vragen over de gedenksieraden, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen jouw graag bij de aanschaf van een passend gedenksieraad.