Menu
Toon filters

Relatieringen

Relatieringen

Relatieringen zijn sieraden met een bijzondere boodschap, ze vertellen een verhaal dat je graag wilt onthouden. Bij Ajuweliers vind je een prachtige selectie relatieringen. Of je nu op zoek bent naar titanium ringen, zilveren ringen of gouden ringen, in onze webshop kun je een keuze maken uit onze ruime collectie. Ajuweliers helpt jullie graag aan die bijzondere ring voor een onvergetelijke herinnering.
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Relatieringen zijn verkrijgbaar in vrijwel alle soorten en maten. Van staal tot titanium, van goud tot zilver. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je op zoek naar een relatiering met diamant? Of een strakke moderne ring? Bij Ajuweliers kun je gemakkelijk jouw favoriete modellen vergelijken om de beste keuze te maken.

Bij het kiezen van de perfecte relatiering is het belangrijk om de juiste ringmaat te kiezen. Hoe kun je nou zelf bepalen of de ring goed past? Hier zijn een aantal manieren voor. De eenvoudigste manier is om een prettig zittende ring op te meten. Als je een ring als verrassing wilt kopen, kun je de ring misschien opmeten zonder dat hij/zij dat in de gaten heeft. Dit doe je door de binnenzijde van de ring op 0 cm van een lineaal te leggen en de diameter in millimeters af te lezen.

Is een goed passende ring niet voorhanden, dan kun je de ringmaat bepalen met een lintje of een touw. Leg het begin van het lint of touw op de te meten vinger en draai deze om je vinger. Knip het touw af waar het bij elkaar komt. Het touw heeft nu de omtrek van je vinger. Meet vervolgens met een lineaal de lengte van het touw in millimeters. Meer weten hoe je voor relatieringen de juiste maat kunt bepalen? Bekijk het hier

Laat je relatieringen gratis graveren!

Bij Ajuweliers kun je de ringen ook gratis laten graveren! Deze gravure maakt jouw relatiering tot een uitzonderlijk en uniek cadeau. Wil je gebruik maken van deze service? Geef dit dan aan bij het doorgeven van je bestelling. Dan zorgt onze graveur ervoor dat de door jou gekozen ring van een persoonlijke boodschap wordt voorzien!  Benadruk jouw vriendschap of liefde met één van onze prachtige ringen.

Relatieringen online kopen bij Ajuweliers

Wanneer je de relatieringen zorgvuldig hebt uitgezocht, verzenden wij je bestelling helemaal gratis. Heb je op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Dan verzenden wij je sieraden nog dezelfde dag. Daarnaast heeft Ajuweliers een cadeauservice. Je kunt eenvoudig aangeven of je jouw uitgekozen ringen ingepakt wilt ontvangen. Wij zorgen dat de ringen gratis in een luxe geschenkverpakking worden verzonden. Retourneren kan eenvoudig binnen 14 dagen, en zonder opgave van reden.