Menu
Toon filters

Titanium heren armband

Als je ergens een titanium heren armband kunt vinden, is het wel bij het merk Boccia! Sieraden van dit merk staan bekend om de moderne, eigentijdse uitstraling. Voor vrijwel iedere man is er een geschikte titanium armband te vinden. Naast dat deze Titanium sieraden verkrijgbaar zijn in diverse fraaie designs, zijn ze ook zeer draagvriendelijk door de anti-allergische eigenschappen en het lichte gewicht.

Boccia Titanium sieraden

Het nummer 1 merk voor een titanium armband is Boccia. Het materiaal titanium heeft een aantal eigenschappen die bijdragen aan het draagcomfort. Zo is het enorm geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Titanium is namelijk nikkelvrij. Zo krijg je geen allergische reactie, die je wel kunt krijgen bij het dragen van zilver of goud.

Daarnaast zijn titanium heren armbanden zeer licht in gewicht. Het materiaal is sterker dan staal en weegt minder, wat het draagcomfort ten goede komt. Het merk Boccia biedt een prachtige collectie met een strakke en tegelijk moderne ontwerpen. Deze heren armbanden zijn dan ook niet voor niets zeer populair.

Koop je titanium heren armband online!

Ajuweliers heeft een prachtige collectie titanium armbanden. Naast onze online webshop, zijn wij een juwelier met twee winkels in Leeuwarden. Wij versturen alle bestellingen gratis. Wil je de armband eerst zien en pas achteraf betalen? Dat is mogelijk met betalingen via Afterpay. Mocht je een vraag hebben over één van deze titanium armbanden, dan helpt onze klantenservice je graag.